Palvelut

Teräsrakenteet teollisuuden tarpeisiin


Ydintoimintaamme on valmistaa erilaisia teräsrakenteita teollisuuden eri tarpeisiin jauhekaarihitsauksella. Pulttaamme ja hitsaamme teräsrakenteet valtakunnallisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. Tarkat toimitusjärjestykset ja –ajat ovat meille arkipäivää, ja niiden noudattaminen on osa ammattiylpeyttämme.

Käytössämme on perinteisen kaluston lisäksi SAW jauhekaari puolirobotti, jonka 25m pituussuuntainen liike mahdollistaa pitkien kappaleiden hitsauksen ja jonka etenemisnopeus on 600-1000 mm / minuutissa.

Hitsaamme kaikki palkit ja rakenteet omassa toimipisteessä. Meiltä saatte myös parvekekaiteet uudisrakennus- sekä remonttikohteisiin.

Ota yhteyttä »

Teräsrakenteiden maalaaminen


Yhteistyömme lopputuloksena asiakas saa asennusvalmiin tuotteen, jonka pintakäsittelyn hoidamme halutessanne itse omalla maalausasemallamme.

Henkilökuntamme on erikoistunut tekemään työt asiakkaan toiveiden mukaan mittatilauksena. Saat meiltä vaativatkin ratkaisut suunnitelmia noudattaen.

Kysy lisää teräsrakenteiden maalauksesta soittamalla, tai jättämällä sähköinen tarjouspyyntö. Monipuolinen verkostomme tarjoaa kaikki urakat sovittaessa avaimet käteen -palveluna.

Ota yhteyttä »

WQ palkit rakentamiseen


WQ palkit valmistuvat meiltä aina sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti. WQ-palkkien käyttö on yleistä monikerrosrakentamisessa, koska asennusaika on matalapalkkeihin verrattuna nopeampaa. Toimitamme jauhekaarihitsattuja WQ-palkkeja mm:

  • toimistoihin
  • sairaaloihin
  • hotelleihin
  • ostoskeskuksiin
  • teräshalleihin
  • ja moniin muihun rakennuskohteisiin

Uusin tilauksemme käsittää noin 3,4 miljoonaa kiloa WQ-palkkeja. Meillä on usean miljoonan kilon kokemus palkkien jauhekaarihitsaamisesta asiakkaillemme. Palkit palosuojataan ennen kuin ne toimitetaan asiakkaalle.

Ota yhteyttä »